Qui som

A Ilia Consultoria som experts en Assessoria Fiscal, Comptable, Jurídica i Laboral. Posem el client al centre de les nostres decisions per establir una relació honesta, eficaç i duradora.

Ilia Consultoria va començar la seva marxa empresarial a finals del 2010 a Barcelona. Des de l’inici teníem dos principis irrenunciables: l’Automatització Comptable i el Marketing Online.

Vam creure fermament en un model d’assessoria fiscal de futur, volíem crear un despatx professional 100% digitalitzat i aprofitar els últims avenços tecnològics. Pensàvem que aportaríem més valor al client si ens dedicàvem a assessorar-lo.

Encara que vam decidir emprendre en època de crisi sembla que el temps ens ha donat la raó. Actualment els nostres principis són compartits per la pràctica totalitat del sector.

Hem aconseguit reunir un equip de més de vint professionals, altament qualificats, orgullosos de prestar serveis a una cartera amb més de 500 clients.

El nostre petit despatx s’ha convertit en un cas d’èxit dins del món de les assessories fiscals, fins al punt que, recentment, hem decidit ajudar altres assessories fiscals a implementar els nostres mètodes.

Posem sempre el client al centre de totes les nostres decisions. Ens enorgulleix que el nostre índex d’abandonament de clients no superi el 2%.

Missió

Prestar serveis d’ d’Assessoria Fiscal, Assessoria Comptable, Assessoria Jurídica y Assessoria Laboral. Posar el client al centre de totes les nostres decisions i establir relacions duradores. Dedicar-nos a ajudar, assessorar i aportar valor al client, utilitzant la tecnologia d’automatització de processos per agilitzar els treballs comptables.

Visió

Ser un referent en processos d’automatització comptable, digitalització de despatxos professionals i marketing online per a despatxos professionals i empreses. Democratitzar Outsourcing Comptable basat en l’automatització per reduir els costos dels nostres clients.

Valors

No només ens comprometem a assessorar a tots els nostres clients dins de la legalitat vigent sinó que fem de l’ètica empresarial un valor irrenunciable. A Ilia Consultoria creiem que l’ètica i la responsabilitat és l’únic camí per aconseguir una relació sostenible en el temps.

  • Responsabilitat social corporativa.
  • Pioners en comptabilitat automatitzada.
  • Planificació fiscal per a empreses.

  • Constitució de tot tipus de societats.
  • Assessors Fiscals èticament responsables.

  • Experiència i il·lusió per complir amb els objectius.
CEO Ilia Consultoria - Arnau Moranta

CEO Ilia CONSULTORIA

Arnau Moranta

CEO d’Ilia Consultoria, emprenedor per vocació i un dels pioners de l’Automatització Comptable a Espanya. Va visualitzar una revolució tecnològica al món de les Assessories i en plena crisi econòmica va apostar per dur-la a Terme amb Decisió i Encert.

Motivador d’equips i generador d’ambients de treball propicis per aconseguir a els objectius marcats pel client. De perfil clarament col·laborador i acostumat a emprendre projectes relacionats amb la digitalització de despatxos professionals.

MBA a Direcció i Administració d’empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en Tributació i Assessoria Fiscal paper Centre d’Estudis Financers (CEF).

El nostre equip

Mireia Mengual

Dept. Fiscal

Assessora fiscal amb ampli domini de les diferents aplicacions comptables. La Mireia és especialista en la gestió de grans comptes i grups empresarials. Els seus companys destaquen la seva gran capacitat de lideratge en equips de treball i que amb ella s’obtenen els millors resultats.

Diplomada en Cièncias Empresarials per la Universitat de Barcelona.

Maria Bielsa

Dept. Jurídic

Maria és especialista en assessorament jurídic. Els nostres clients destaquen la seva meticulositat i precisió en el treball. Porta 8 anys assessorant professionalment a empreses i afronta amb responsabilitat cada treball que realitza per aconseguir els èxits fixats.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona

Màster en Tributació i Assessoria Fiscal al centre d’estudi financers (CEF)

Curs d’especialització en Pràctica Societària (CEF)

Nuria Domingo

Dept. Administració

La nostra assessora comptable experta en hardware i software per a despatxos professionals es diu Núria. La seva àmplia experiència en atenció a autònoms i pimes ha contribuït des de l’inici del nostre camí al creixement de negoci. Resolutiva i orientada a objectius, sempre mostra una bona actitud.

Tècnica en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques (Centre d’Estudis Politècnics)

Curs Comptabilitat Pràctica (Centre d’Estudis Financers)

Aurora Negrete

Dept. Comptable

L’administració d’empreses és l’especialitat d’Aurora, la nostra assessora comptable. És capaç d’afrontar els reptes amb la dedicació i interès necessaris per complir amb els objectius. Els nostres clients ressalten que és una assessora responsable per a tot tipus d’empreses i autònoms.

Cicle formatiu superior d’Administració i Finances (CFGS)

Cicle superior de Gestió comerical i Màrqueting (CFGS)

Esther Martinez

Dept. Comptable

Assessora comptable multidisciplinari, l’Esther ha assessorat amb èxit a tot tipus d’empreses i negocis. Els nostres clients destaquen que és una assessora resolutiva, eficaç i endreçada. Sempre està disposada a col·laborar per satisfer les necessitats del client.

Grau en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona

Oriol M. Giné

Dept. Clients

Oriol compta amb 15 anys d’experiència en atenció al client i formació d’equips. Expert en proporcionar als clients un tracte responsable. Els seus companys destaquen la seva predisposició a col·laborar i aportar les solucions necessàries per a l’avanç dels projectes.

Llicenciat en Disseny per la Universitat Ramon Llull (ESDI)