cabecera modelo 720

Model 720. Presentació de la Declaració informativa de Béns a l’Estranger

Estudiem, confeccionem i vam presentar el Model 720. Declaració informativa de Béns a l’Estranger

El Model 720 és un dels que més polèmica i discussions ha generat en els últims anys. L’obligació de presentar la Declaració Informativa de Béns a l’Estranger, així com les desproporcionades sancions que aplica Hisenda per l’omissió i incorrecta presentació, ha generat molt debat i opinions oposades.

Els nostres assessors fiscals s’encarregaran de tot el necessari i presentaran el model 720 en temps i forma per evitar els molestos problemes amb l’Agència Tributària.

¿Què fem?

A Ilia Consultoria fem un estudi de la teva situació patrimonial a l’estranger i t’ assessorem sobre l’obligatorietat de presentar la declaració. També som especialistes en presentar recursos a Hisenda sobre aquest tema i en assessorar si tens models anteriors no entregats.

Els declarants del 720 han de tenir sempre en compte que el no presentar la declaració pot ser motiu de grans sancions per part d’Hisenda. És habitual que el desconeixement acabi en multes fiscals no desitjades.

Realitzem un estudi de valoració sobre:

  • Els teus comptes i dipòsits a bancs fora d’Espanya
  • Els participacions i valors d’entitats
  • Els béns immobles ubicats a l’estranger

El servei inclou:

  • Estudi previ de la situació patrimonial del client
  • Comparativa amb la presentació d’exercicis anteriors
  • Confecció
  • Revisió
  • Presentació

Si tens dubtes sobre el Model 720 o no estàs segur que hagis de presentar-lo, posa’t en contacte amb nosaltres, t’ajudarem a evitar importants sancions.

Servei d’Assessoria Fiscal

Dep Fiscal Ilia Consultoria

“No presentar el model 720 pot comportar sancions elevades.”

Xavier Vilalta

Director Dept. Fiscal

Altres models fiscals

MODELS TRIBUTARIS

Som especialistes en confeccionar i presentar tot tipus de Models Tributaris. La nostra àmplia experiència ens ha portat a conèixer la gran majoria dels interminables models oficials d’Hisenda. Consulta el nostre servei altres models fiscals.