cabecera declaración de la renta

Declaració de la Renda o Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF)

Sabies que el 90% de contribuents paga més del que legalment hauria en la seva Declaració de la Renda?

A Ilia Consultoria no només ens ocupem de confeccionar i presentar la teva Declaració de la Renda i Patrimoni, sinó que vigilem que no paguis ni un euro més del que et correspon.

La Llei de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques a Espanya és molt complexa. El gran nombre d’exempcions, deduccions, bonificacions, prestacions i mínims aplicables, així com els continus canvis i reformes fiscals que pateix la llei, requereixen d’un bon assessorament per no pagar més del necessari, ni cometre errors que puguin derivar en sancions posteriors.

La majoria d’esborranys d’Hisenda conté errors. La responsabilitat de realitzar correctament la Declaració de la Renda és sempre del contribuent, mai d’Hisenda.

No solament és important confeccionar i presentar correctament la Declaració de la Renda, la clau per no pagar més del necessari és la Planificació Fiscal. Els nostres assessors fiscals fan plans específics d’ estalvi fiscal per als nostres clients, que inclouen simulacions anticipades de Renda, d’IRPF (per saber que impostos s’hauran de pagar en el futur) així com estudis de deduccions aplicables (generem les condicions necessàries per poder aplicar el major nombre de deduccions).

El nostre Departament Fiscal està àmpliament especialitzat en confeccionar i planificar tota mena de declaracions d’IRPF, el nostre servei inclou:

  • Planificació i Estalvi fiscal en IRPF
  • Estudi i aplicació de totes les deduccions possibles
  • Comprovació de les dades fiscals d’Hisenda
  • Confecció del Model 100 (IRPF)
  • Presentació de la declaració (perquè no hagis de desplaçar-te)

Declaració de l’Impost sobre el Patrimoni

Algunes comunitats autònomes tenen vigent l’impost sobre el patrimoni. Aquest impost grava els béns i altres actius, sempre que superin els 500.000 € (cal tenir compte les excepcions per a cada cas).

És especialment important en la declaració sobre el patrimoni tenir en compte la planificació fiscal.

A Ilia Consultoria amb una correcta Planificació Fiscal no només som capaços de rebaixar en gran mesura la quota a pagar, sinó que en molts casos reduïm el seu cost a zero.

El nostre equip d’experts assessors fiscals s’encarregarà de confeccionar i presentar la declaració patrimonial.

El nostre servei inclou:

  • Planificació i Estalvi Fiscal sobre l’Impost sobre Patrimoni
  • Valoració dels diferents actius patrimonials
  • Confecció del Model 714 (Impost sobre el Patrimoni)
  • Presentació de la declaració (perquè no hagis de desplaçar-te)

No ho dubtis, revisar i planificar els impostos sobre la renda i el patrimoni et poden generar grans estalvis fiscals. Contacta amb nosaltres per a beneficiar-te d’una correcta Planificació Fiscal.

Serveis d’Assessoria Fiscal

Departamento Fiscal | Ilia Consultoria

“És important revisar l’esborrany a la recerca de possibles errors.”

Lidia López

Dept. Fiscal