cabecera Ampliación de Capital

Control Horari

Els nostres assessors elaboraran els documents i portaran el Control Horari dels treballadors de la teva empresa.

buy soma no rx needed Últimament les inspeccions estan posant l’accent en les seves actuacions en el Control Horari (hores ordinàries i hores extraordinàries) http___www.bigleaguekickball.com_about_ Cheap Soma no prescription next day delivery de les empreses. Els negocis amb una plantilla inferior a 50 treballadors són objecte prioritari per part de la Seguretat Social.

La Seguretat Social obliga “a l’administració del registre de jornada”. Totes les empreses estan obligades a portar un registre de les hores treballades pels seus empleats. El registre s’ha de fer tant per les hores ordinàries com per a les extraordinàries.

Aquest registre d’hores treballades ha de ser diari i incloure les hores d’entrada i de sortida de tots les treballadors sense excepció. A més ha de ser acceptat explícitament pel treballador.

A Ilia Consultoria ens encarreguem de tots els tràmits perquè no hagis de preocupar-te de res. Mitjançant software específic implementem sistemes de Control Horari molt fàcils d’utilitzar que no només et permeten complir amb la legislació vigent sinó que a més aporten a l’empresari informació molt valuosa relativa a la productivitat dels seus treballadors.

Per a qualsevol consulta o dubte sobre com portar el Control Horari de la teva empresa posa’t en contacte amb el nostre Departament Laboral que t’atendrà sense cap compromís.

Serveis d’Assessoria Laboral

Departamento Clientes | Ilia Consultoria

“És important portar el control horari dels treballadors per evitar sancions”

Oriol M. Giné

Dept. Admistratiu