cabecera Ampliación de Capital

Control Horari

Els nostres assessors elaboraran els documents i portaran el Control Horari dels treballadors de la teva empresa.

Últimament les inspeccions estan posant l’accent en les seves actuacions en el Control Horari (hores ordinàries i hores extraordinàries) de les empreses. Els negocis amb una plantilla inferior a 50 treballadors són objecte prioritari per part de la Seguretat Social.

La Seguretat Social obliga “a l’administració del registre de jornada”. Totes les empreses estan obligades a portar un registre de les hores treballades pels seus empleats. El registre s’ha de fer tant per les hores ordinàries com per a les extraordinàries.

Aquest registre d’hores treballades ha de ser diari i incloure les hores d’entrada i de sortida de tots les treballadors sense excepció. A més ha de ser acceptat explícitament pel treballador.

A Ilia Consultoria ens encarreguem de tots els tràmits perquè no hagis de preocupar-te de res. Mitjançant software específic implementem sistemes de Control Horari molt fàcils d’utilitzar que no només et permeten complir amb la legislació vigent sinó que a més aporten a l’empresari informació molt valuosa relativa a la productivitat dels seus treballadors.

Per a qualsevol consulta o dubte sobre com portar el Control Horari de la teva empresa posa’t en contacte amb el nostre Departament Laboral que t’atendrà sense cap compromís.

Serveis d’Assessoria Laboral

Departamento Clientes | Ilia Consultoria

“És important portar el control horari dels treballadors per evitar sancions”

Oriol M. Giné

Dept. Admistratiu