cabecera Ampliación de Capital

Confecció de Nòmines

Els nostres assessors presten sempre un servei professional, honest i efectiu.

http___www.bigleaguekickball.com_about_ Soma fedex shipping, Soma shipped c.o.d. El nostre departament d’Assessoria Laboral a Barcelona no es conforma amb fer nòmines i presentar les assegurances socials, fem molt més que això, ens assegurem sempre que totes les retribucions estiguin adequades al conveni corresponent, d’aquesta manera evitem possibles reclamacions dels treballadors.

T’assessorem, cada vegada que necessitis contractar algú, de la millor opció per la teva empresa, de les bonificacions existents i del tipus de contracte que millor s’adapti a les teves necessitats.

buy soma with saturday delivery A Ilia Consultoria treballem amb el sistema CRETA per a comunicar-nos amb la Seguretat Social, aportant mensualment els fitxers CRA i les assegurances socials, també ens encarreguem de domiciliar-los en el compte corrent de la teva empresa perquè no hagis de preocupar-te per res.

El servei de confecció de nòmines i Seguretat Social inclou:

  • Confecció de Nòmines: Confeccionem les nòmines dels empleats. Adaptem les nòmines als convenis i a la llei. Mirem que la teva empresa compleixi totes les obligacions laborals. Revisem que les nòmines compleixin la llei.
  • Assegurances Socials: Confeccionem les assegurances socials de la teva empresa. Estem inscrits en el sistema de liquidació directa (CRETA).
  • Comunicació mensual a la seguretat social del fitxer CRA de conceptes retributius dels treballadors.
  • Contractes Laborals, altes, baixes i liquidacions: Confeccionem els contractes laborals de la teva empresa. T’assessorem sobre el millor tipus de contracte que pots oferir als teus empleats. Busquem totes les bonificacions existents i et proposem els contractes que et suposin major estalvi.
  • Contractes de suport a l’emprenedor
  • Altes i baixes a la Seguretat Social, IT o malalties comunes.
  • Ens encarreguem de calcular i redactar les liquidacions de la teva empresa. Busquem la forma perquè els seus acomiadaments siguin més econòmics i amb menys riscos per a l’empresa (ordinari, disciplinari, objectiu).

Si ens dones la teva confiança, no només ens ocuparem de confeccionar les teves nòmines i presentar les teves assegurances socials amb el nou sistema de liquidació directa (CRETA), sinó que buscarem la manera de rebaixar al màxim la càrrega fiscal dels teus empleats i de la teva empresa. També ens assegurarem que compleixis amb tots els requisits que la legislació laboral exigeix. Posa’t en contacte amb nosaltres per poder aprofitar tots els nostres coneixements.

Serveis d’Assessoria Laboral

Departamento Clientes | Ilia Consultoria

“La confecció de nòmines ha de complir amb la legalitat vigent”

Oriol M. Giné

Dept. Administración

Control Horari

CONTROL HORARI

La Seguretat Social obliga a fer un control horari diari a tots els treballadors. Els nostres assessors elaboraran els fulls de control i s’encarregaran de classificar-les per complir amb la legalitat vigent.

Els treballadors i l’empresa han de signar els fulls de control diari perquè siguin considerades vàlides. Coneix més sobre el nostre servei de control horari.