cabecera asesoría jurídica

Assessoria Jurídica

A Ilia Consultoria som experts en Assessoria Jurídica

A Ilia Consultoria no només ens ocupem dels temes jurídics i mercantils dels nostres clients, sinó que altres assessories (advocats, gestories, fiscalistes, etc.) compten amb nosaltres perquè els ajudem amb els seus clients..

Complir amb tots els requisits legals en matèria jurídica i mercantil és una de les prioritats de qualsevol empresa avui dia. El nostre servei d’Assessoria Jurídica t’assegura la cobertura legal que la teva empresa necessita per operar amb totes les garanties.

A Ilia Consultoria tenim un departament d’advocats que s’encarrega de les gestions legals i mercantils de la teva empresa.

Ens encarreguem de:

  • Redacció o revisió de contractes mercantils
  • Contractes de traspàs
  • Contractes d’alta direcció
  • Legalització de llibres comptables
  • Presentacions comptes anuals
  • Inscripció d’escriptures al Registre Mercantil

Tenim moltíssima experiència en operacions societàries. Hem dut a terme amb èxit més de 500 operacions societàries en els últims dos anys. Analitzem i assessorem operacions societàries des de tots els punts de vista, busquem l’optimització fiscal de l’operació, avaluem les implicacions laborals i per descomptat adeqüem qualsevol operació societària a la legislació vigent.

A Ilia Consultoria podem gestionar per a tu:

Si busques una Assessoria Jurídica experimentada perquè t’assessori, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’atendrem amb la professionalitat i rigor necessaris.

Serveis d’Assessoria Jurídica

maria-bielsa-ilia-consultoria

“”Una bona assessoria acaba amb els objectius del client complerts”

María Bielsa

Dept. Jurídico

Constitució d’empreses

EMPRESES A 48 HORES

Saps que pots constituir un empresa i tenir-la operativa a 48 hores? A Ilia Consultoria tenim un equip de professionals especialitzats en Constitució d’Empreses de tot tipus. També podem constituir via CIRCE i som PAE.