cabecera asesoría contable

Assessoria Comptable

A Ilia Consultoria oferim un servei d’Assessoria Comptable a Barcelona basat en els processos d’Automatització Comptable més avançats que existeixen.

La majoria d’empreses no dóna molta importància a comptar amb un bon programa de comptabilitat. Els nostres experts en Assessoria Comptable saben que els serveis comptables es veuen com un treball de poc valor afegit, ja que no reporten beneficis econòmics directes a l’empresa, però una incorrecta o incompleta comptabilitat pot generar problemes de tot tipus (financers, legals, multes fiscals, etc.).

Si vols saber si la gestió comptable de la teva empresa és correcta hi ha uns indicadors que tots els economistes, financers i assessors fiscals mirem. En primer lloc, és important comprovar si les següents comptes comptables tenen saldo vigent::

  • 555 (partides pendents d’aplicar)
  • 629 (despeses diverses)
  • 572 (bancs) en aquest cas s’ha de comprovar si el saldo coincideix amb el saldo bancari

En segon lloc, un altre punt important és comprovar que els saldos de clients i proveïdors coincideixen amb la realitat. A més hauries comprovar si la teva assessoria actual realitza un tancament comptable al final de cada exercici i si diposita els llibres comptables en el Registre Mercantil durant el mes d’abril.

A Ilia Consultoria donem molta importància a la comptabilitat. Sabem que és la base de la imatge de qualsevol empresa.

Una correcta comptabilitat permet a una empresa tenir sempre actualitzats els llistats financers i comptables que responguin amb fidelitat a la situació econòmica en cada moment.

Utilitzant els últims avenços informàtics ens assegurem que la comptabilitat de la teva empresa estigui al dia i en perfectes condicions. A més, el nostre equip d’assessors fiscals s’encarrega de revisar periòdicament els estats comptables de la teva empresa per garantir que la comptabilitat compleix amb tots els requisits fiscals..

El nostre servei d’Outsourcing Comptable permet als nostres clients no només tenir la millor de les comptabilitats possibles, sinó que a més genera un estalvi de costos molt significatiu respecte a un comptable intern.

En utilitzar les últimes tècniques en Automatització Comptable, reduïm de forma dràstica els errors i comptabilitzem en menys de la meitat de temps que una assessoria tradicional.

Combinem l’experiència amb la modernitat dels nostres processos, per oferir el servei que necessita la teva empresa.

Si vols conèixer en més profunditat els beneficis del nostre Servei d’Assessoria Comptable posa’t en contacte amb el nostre Departament Comptable per aprofitar tots els seus avantatges.

Serveis d’Assessoria Comptable

Departamento Clientes | Ilia Consultoria

“L’Outsourcing Comptable és una mesura d’estalvi fiscal per a les empreses.”

Nuria Domingo

Dept. Administratiu

Outsourcing Comptable

COMPTABILITAT EXTERNA

Es pot arribar a reduir el cost d’un departament comptable fins a la meitat. Ens dediquem a implementar sistemes d’automatització comptable als nostres clients i altres assessories fiscals. Consulta el nostre servei d’outsourcing comptable.