Assessoria Fiscal, Comptable i Jurídica

ENS ENCARREGUEM DE LA GESTIÓ FISCAL, COMPTABLE I JURÍDICA DE LA TEVA EMPRESA

Ilia consultoria és una assessoria fiscal, comptable, laboral i jurídica especialitzada en constitució d’empreses i automatització comptable.

Maximitzem els teus actius, temps i diners dotant-te d’agilitat i rapidesa en els processos comunicatius amb l’administració i en la gestió de la teva activitat sota estàndards i mètodes tecnològics d’última generació.

Som experts en

Planificació Fiscal

PLA ESTALVI FISCAL

Un assessor fiscal personal t’assessorarà, d’una manera proactiva, per aconseguir rebaixar al màxim la càrrega fiscal de la teva empresa.

Apliquem les deduccions i bonificacions que la llei ens permet per disminuir la pressió fiscal que suporta teva empresa. Consulta el nostre servei de Planificació Fiscal per conèixer més.

COMPTABILITAT AUTOMATITZADA

A Ilia Consultoria som pioners en automatitzar processos comptables. Treballem sense papers i reduïm els errors fins pràcticament zero.

Gràcies als nostres assessors podràs conèixer l’estat del teu negoci en tot moment per poder prendre les decisions que més beneficiïn a la teva empresa.

Automatització Comptable

CEO Ilia Consultoria - Arnau Moranta

10 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Qui som

Un equip de professionals amb una dècada d’experiència en l’Assessoria Fiscal, Comptable, Jurídica i Laboral, que aposta per les noves tecnologies i el marketing digital. Som referent en l’automatització dels processos comptables, aquesta ha estat la nostra filosofia des del primer dia i podem dir amb orgull que hem encertat.

El nostre departament jurídic ha constituït més de 350 empreses i comptem amb un alt índex de fidelització dels nostres clients. Ens agrada assessorar i acompanyar les empreses durant la seva aventura empresarial.

Els nostres assessors personals actuen sempre d’una forma proactiva, intentant limitar la càrrega fiscal dels nostres clients gràcies a una adequada Planificació Fiscal.

A Ilia Consultoria fem tot el legalment possible per ajudar la teva empresa a créixer d’una manera sostenible en el temps. No ho dubtis, som l’assessoria que estàs buscant.

Socis Tecnològics d’Ilia Consultoria:

partners-tecnologicos2

Certificacions oficials de l’Estat

certificaciones-oficiales-2